ВЧОРА - АБІТУРІЄНТ. СЬОГОДНІ - СТУДЕНТ

Популярність Технологічного універсигету Поділля все більше і більше зростає. Щороку сотні молодих людей приходять спробувати свої сили на іспитах. Найпопулярнішим факультетом факультетом є гуманітарно-педагогічний (ГПФ), який щорічно приймає до своїх лав численну кількість майбутніх дипломатів, психологів, перекладачів, аналітиків.

ГПФ готує фахівців семи спеціальностей: екологія та охорона навколишнього середовища соціальна педагогіка і практична психологія; міжнародна інформація; міжнародні економічні відносини; переклад; професійне навчання; педагогіка та методика середньої освіти.

За даними голови приймальної комісії О. П. Терещенка, на факультет уже вступило: на бюджет — 133 чоловіка, на контракт — 200. Серед них— 62 медалісти, 2 переможці олімпіад, 5 чорнобильців та 2 сиріт. Вартість навчання коливається у межах 2750-3600 гривень. Фінансування підготовки фахівців в університеті здійснюється за рахунок коштів державного бюджету за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб.

Отож частина абітурієнтів уже вступила до вузу, інша скоро стане студентами та підійметься на нову сходинку свого життя. Залишається лише побажати успіхів та творчих злетів майбутнім студентам.

Юлія РЯБУХА, студентка Технологічного університету Поділля.