НОВІ ВИДАННЯ

   Рівень освіти економістів, менеджерів, маркетологів сьогодні оцінюється рівнем знань у комп'ютерних тех­нологіях. Грунтовно підготу­вати спеціалістів цих та інших галузей значною мірою допоможе навчальний по­сібник "'Комп'ютерний аналіз даних" Валентини Лук'янової, кандидата еко­номічних наук, доцента ка­федри економіки Технологіч­ного університету Поділля.
   Презентація нової книги відбулася у відділі економіч­ної літератури бібліотеки ТУПу на честь 30-річного ювілею інженерно-економіч­ного факультету і в рамках програми "Молодий спе­ціаліст XXI століття'". Автор книги — одна з випускників цього факультету, а нині — досвідчений талановитий викладач і науковець. Адже В. В. Лук'янова за десять років, що минули з часу її студентства, опублікувала понад 30 наукових, 11 ме­тодичних праць.
   І ось — книга, рекомендо­вана Міністерством освіти і науки України як навчаль­ний посібник для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Виданий він у популярній серії "Альма-матер київсь­кого видавничого центру "Академія". У посібнику роз­глянуто основи технології оброблення текстових і таб­личних документів з допомо­гою ПЕОМ, процедури ство­рення і використання шаб­лонів документів тощо.
   Гості університету — ди­ректор обласного центру на­уково-технічної інформації А.Г. Хоптяр, начальник відділу обласного управління статистики В.Г. Мацьоха, заступник директора облас­ної універсальної наукової бібліотеки імені М. Островського Н. М. Синиця зау­важили, що ця книга цінна не лише дія студентів, але й для спеціалістів, які мають бажання використовувати її у практичній роботі.
В.ГОРБАТЮК