За випускам - працевлаштування

12 січня у Хмельницькому державному університеті відбувся другий урочистий випуск 50 слухачів Хмельницького Українсько-Британського центру перепідготовки та працевлаштування колишніх військових офіцерів за спеціальностями: "Менеджмент підприємницької діяльності", "Маркетинг на ринку товарів і послуг", "Комп'ютерні технології в економічних системах", "Комп'ютерні системи та мережі".

Початком церемонії стало відкриття "Ярмарку вакансій" для працевлаштування працівників курсів.

Вручення свідоцтв та сертифікатів проходило в залі засідань вченої ради вузу. Серед присутніх були представники Великобританії в Україні, Міністерства Оборони Великобританії, Міністерства Оборони України, національного координаційного центру при Кабінеті Міністрів України, ректорату університету Хмельницького гарнізону, обласного військового комісаріату, міської влади та обласної державної адміністрації.

Першій та другій групі випускників документи про закінчення курсів вручали ректор університету, професор Микола Скиба та військовий аташе Великобританії, капітан 1-го рангу ВМС Роб Дрюіт, а двом іншим — голова НКУ, полковник Олександр Шикалов та начальник управління військово-соціальної роботи Міністерства Оборони Олександр Сасько.

Майже 40 підприємств Хмельниччини запропонували випускникам 202 вакансії, приблизно 638 вакансій було надано міським центром зайнятості. Кожен з випускників отримав по 2-3 пропозиції щодо працевлаштування на підприємствах міста і області, за результатами проведення "Ярмарку вакансій" отримали направлення на співбесіду 35 чоловік, працевлаштовано безпосередньо після "Ярмарку вакансій" 9 чоловік, 1 слухачеві було запропоноване робоче місце представником Національного координаційного центру адаптацій військовослужбовців у м. Вінниця, один слухач безпосередньо працевлаштувався у Хмельницький Українсько-Британський центр перепідготовки та працевлаштування на посаду менеджера з набору.

Л.ГУМЕННА

!