НА ЯРМАРОК ЗА РОБОТОЮ

Нещодавно у Хмельницькому національному університеті відбувся черговий регіональний ярмарок вакансій для безробітних, який організували обласний центр зайнятості, Хмельницький міський центр зайнятості, Хмельницький, Волочиський та Красилівський районні центри зайнятості.

— У нашому університеті стало традицією проводити подібні ярмарки вакансій разом з обласним та базовими центрами зайнятості. Безробітні, офіцери запасу, студенти мають добру можливість не лише визначитися з роботою на тому чи іншому підприємстві, а й підібрати її за фахом і до душі, — поділився враженнями від проведення ярмарку проректор Хмельницького національного університету, керівник Українсько-Британського центру перепідготовки офіцерів запасу М. П. Войнаренко.

У ярмарку взяли участь понад 500 жителів Хмельниччини, серед яких були безробітні, зайняті громадяни, а також випускники навчальних закладів. На нього зі своїми пропозиціями та вакансіями прибули представники ЗО підприємств обласного центру, які мають вплив на ринок праці. Зокрема, ВАТ АК "АДВІС", ВАТ "Темп", ДП "Новатор", ЗАТ "Хмельницьклегпром", інші.

Роботодавці представили 215 вакансій на 700 робочих місць. 100 незайнятих громадян взяли направлення на роботу, 55 осіб залишили свої резюме в роботодавців, 53 — заповнили анкети.

В. ЗАГОРУЙКО.