Традиції продовжуються

Вже стало доброю традицією визначення і нагородження кращих спортсменів, ігрових команд і видів спорту.

В той день у залі засідань вченої ради університету відбулася зустріч провідних спортсменів, спортивної громадськості міста, керівництва навчального закладу. Із вітальним словом виступив начальник управління фізичного виховання і спорту університету, професор Євген Свіргунець, подякував усім за досить високі досягнення, адже за останній рік спортсмени університету здобули 28 нагород різного гатунку в національних і міжнародних змаганнях.

Серед поважних гостей на урочистому зібранні були присутні колишні випускники університету: голова Хмельницького міськспорткомітету, заслужений майстер спорту В.Вешко, чемпіон Олімпійських ігор у Монреалі з веслування на байдарках і каное С.Нагорний, які вручили іменні кубки кращому каноїсту та байдарному університету 2004 року відповідно Олександру Кондратюку та Петру Савіну.

Загалом, спортсменом року визнано Володимира Лукашенка, учасника Олімпійських ігор в Афінах, члена Національної збірної команди України, заслуженого майстра спорту з фехтування на шаблях.

В десятку кращих увійшли члени Національних збірних команд з фехтування на шаблях О.Штур-бабін, Д.Бойко, О.Торчук; з веслування на байдарках і каное О.Кондратюк, КЛІсова, П.Савін; з карате — А.Корнєєв, з регбі — О.Квасниця, тхеквондо — Р.Комарницький, Л.Пухальський.

Кращими групами спортивного вдосконалення визнано фехтування, тхеквондо, веслування на байдарках і каное. В трійку кращих ігрових видів спорту увійшли регбі, гандбол (жінки), баскетбол (чоловіки).

Після нагородження 17 студентів-спортсменів, які виконали норматив майстра спорту України, вісьмом були вручені посвідчення. Серед них — викладач кафедри фізичного виховання, учасник чемпіонату Європи з регбі-7 О.Квасниця.

До привітань від керівництва університету приєднався проректор із навчально-педагогічної роботи, професор М.Войнаренко.

Після урочистостей, за традицією, присутні сфотографувались на добру пам'ять.

О.МІРЗА,

викладач кафедри фізичного

виховання ХНУ