ОБЛАСНА РАДА

ВИЗНАЧИЛА ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ

З метою створення моральних та матеріальних стимулів для проведення фундаментальних наукових досліджень, розробки нових технологій, обладнання і матеріалів та впровадження їх у виробництво, більш широкого залучення молодих науковців до наукової та методичної діяльності обласна рада третій рік поспіль проводить обласний конкурс науково-дослідних робіт.

Голова обласної ради І. В. Гладуняк видав розпорядження обласної ради від 19 травня 2006 року 54-о, в якому визначено переможців обласного конкурсу науково-дослідних робіт за 2005 рік.

ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ В НОМІНАЦІЇ "ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НДР" СТАЛИ:

ПАРАСКА Георгій Борисович, доктор технічних наук, професор, директор інституту технологій та дизайну Хмельницького Національного університету, з врученням йому третьої премії в розмірі одна тисяча гривень за наукову роботу "Наукові основи проектування високоефективних приводів машин легкої промисловості".

ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "ПРИКЛАДНІ НДР":

— ДУДЧАК Віталій Петрович, кандидат, технічних наук, "доцент кафедри ремонту машин та енергозбереження Подільського державного аграрно-технічного університету з врученням йому третьої премії в розмірі одна тисяча гривень за наукову роботу "Розробка технології відновлення електрозаглиблюваних насосів".

ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "ПІДРУЧНИКИ І МОНОГРАФІЇ":

— РУДНИЦЬКИЙ Вадим Борисович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри вищої математики та комп'ютерних застосувань Хмельницького Національного університету з врученням йому першої премії в розмірі три тисячі гривень за наукову роботу "Монографія "Контактные за дачи для упругих тел с начальными (остаточными) напряжениями";

Переможці та лауреати конкурсів нагороджуються дипломами обласної ради.

І. КЛЮС,

заслужений працівник освіти України, кандидат фізико-математичних наук, депутат обласної ради п'ятого скликання, голова комісії з питань науки, освіти, культури, молоді та спорту обласної ради четвертого скликання.