Ярмарок вакансій

У Хмельницькому національному університеті за підтримки Ради євроатлантичного партнерства (НАТО) Програми "Партнерство заради миру", Міністерства оборони України, відбулися урочисті заходи восьмого випуску слухачів Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців, звільнених в запас або відставку, а також був проведений "Ярмарок вакансій", присвячений цьому заходу.

Ініційована Радою євроатлантичного партнерства (НАТО) Програма "Партнерство заради миру" с основним чинником розвитку нових відносин "у сфер/ безпеки між Альянсом і країнами-партнерами.

На урочистій церемонії відкриття "Ярмарку вакансій , яка проводилася ХНУ спільно з Хмельницьким обласним центром зайнятості, були присутні в.о. ректора ХНУ. перший проректор Сергій Костогриз, менеджер Програми НАТО-Україна "Партнерство заради миру" Крістофер Штаудт, аташе з питань оборони посольства Нідерландів в Україні Вільям Ван Хеєребейк, асистент координатора проектів НАТО в Україні Юрій Матяш, представник Міністерства оборони України Наталя Кучерявенко, заступник голови ОДА Валерій Малькін, начальник управління економіки Хмельницького міськвиконкому Валентин Нікітюк та інші високоповажні гості.

Під час проведення "Ярмарку вакансій" директор Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації, професор Михайло Войнаренко познайомив присутніх з підприємствами-учасниками "Ярмарку вакансій". Майже 50 підприємств Хмельниччини взяли участь у ярмарку і запропонувати випускникам майже 200 вакансій. Перед початком урочистої церемонії відкриття "Ярмарку вакансій" в актовому заіі університету відбувся показ фільму про досягнення Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців, в реалізації завдань перепідготовки та працевлаштування колишніх військових офіцерів.

Після "Ярмарку вакансій" в залі засідань Вченої Ради університет}' відбулося урочисте вручення свідоцтв та сертифікатів 55 випускникам восьмого етапу перепідготовки Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації, за спеціальностями: "Менеджмент підприємницької діяльності", "Маркетинг на ринку товарів і послуг", "Комп'ютерні технології в економічних системах", "Комп'ютерні системи та мережі".

З 25 квітня розпочався дев'ятий етап навчання. Слухачі курсів безкоштовно зможуть набути знання і навички за новими цивільними спеціальностями, які необхідні їм для адаптації і працевлаштування на підприємствах, в організаціях, установах.

Л. ГУМЕННА, відділ зв'язків з громадськістю ХНУ