ЧОТИРИ "П" МИХАИЛА ВОЙНАРЕНКА

Цього року традиційний для свята міста конкурс "Подільська красуня" перенесли на пізніше, натомість надавши театральний зал для творчого вечора Михайла Войнаренка.

Поет-пісняр Михайло Войнаренко - професор, проректор Хмельницького національного університету.

Отакі зовсім різні чотири "П" - прояви творчої натури Михайла Петровича, який ще й доктор економічних наук, і завідувач кафедри, і автор кількох монографій та підручників. Проте на вечорі проявлялися інші таланти: здатність писати вірші, що так і просяться яа музику, вміння знайти композиторів, що це із задоволенням роблять, спроможність вибрати найкращих виконавців для своїх пісень.

Творчість Михайла Войнаренка зібрала повний зал глядачів і чудовий букет виконавців. Його пісні виконували Марічка Ясіновська, Альона Мороз, Андрій Клименко та інші популярні Хмельницькі співаки, а також відомі в усій Україні дует "Світязь", Любов та Віктор Анісімови, Микола Свидюк.

Природно, що Михайло Войнаренко, приймаючи вітання й квіти, хвилювався. Друзі, земляки та колеги підтримували його подарунками та римованими експромтами. "Батьки" міста й університету допомогли матеріально. Учасники вечора просто були в ударі. І в результаті добре було всім.

А отже - вечір вдався.

Світлана ОЛІЙНИК.