ВІСТІ З ХНУ

Університет зустрічав дорогих гостей

Вже кілька років поспіль Асоціація випускників Хмельницького національного університету проводить щорічні традиційні зустрічі з випускниками. Цього року зустріч відбулась в суботу 19 травня. На урочистості, присвячені цій нагоді, прибули випускники Хмельницького технологічного інституту побутового обслуговування, Хмельницького технологічного інституту, Технологічного університету Поділля, Хмельницького державного університету.

Ось уже майже 45 років університет готує висококваліфікованих спеціалістів багатьох галузей знань. З часу свого заснування, 1962 року, навчальний заклад випустив майже 40 тисяч фахівців,

Випускників привітали ректор ХНУ Микола Скиба, проректори, декани факультетів та директори інститутів. З привітаннями до гостей звернулися також представники ювілейних випусків.

В рамках святкування було організовано виставку наукових досягнень та творчих доробків студентів університету, відбувся концерт за участю студентських творчих колективів, було продемонстровано фільм про університет, а бажаючі отримали нагоду відвідати музей університету. Після закінчення святкового концерту випускники різних факультетів та інститутів мали нагоду поспілкуватися з колишніми одногрупниками та викладачами, згадати студентські роки.

Традиції нашого вищого навчального закладу живуть, примножуються, започатковуються нові. Університет не зупиняється на досягнутому, триває процес постійного оновлення та вдосконалення. Як досягають успіхів у професійному та особистому житті випускники університету, так і наш вуз розвивається.

Випускники різних років бажали вузу процвітання, колективу університету — невичерпного натхнення та нових Звершень, а своїм колишнім однокурсникам — подальших успіхів у професійній діяльності та особистому житті.

О.ЧУПИРА, відділ зв'язків з громадськістю ХНУ

Р.S. До редакції від випускників університету, зокрема В.Марценюка, випускника ще ХТІПО, надійшли вдячні відгуки про цей захід, а також побажання до адміністрації вузу проводити такі зустрічі ще і ще…