Команда успішних

Перша п'ятірка кандидатів у депутати Хмельницької обласної ради від обласної організації Партії регіонів.

ПАТРІОТ І ГОСПОДАР

Василь ЯДУХА, голова Хмельницької обласної державної адміністрації

Із цією людиною Хмельницька область пов'язує великі надії. Василь Степанович Ядуха народився у нашому краї, в селі Вербка-Мурована Ярмолинецького району. Енергійний і наполегливий у кожній справі, за яку б не брався, він добивався успіху. Має вищу освіту, кваліфікація: вчений-агроном. Після закінчення Кам'янець-По-дільського сільськогосподарського інституту працював на господарській і керівній роботі: агрономом, головою колгоспу, начальником управління сільського господарства, головою Віньковецької та Деражнянської райдержадміністрацій. Зараз голова облдержадміністрації.

Василь Степанович Ядуха — палкий патріот Хмельниччини. Під його керівництвом область стрімко розвивається, вийшла у число кращих на Україні і одержала визнання за її межами. З його ініціативи розробляється стратегія розвитку, де перед нашим регіоном ставляться досить амбітні цілі.

За високі моральні якості і вміння тримати слово Василь Ядуха справедливо користується великим авторитетом.

Василь Степанович — народний депутат України V-гo скликання.

"Ми закликаємо усіх патріотів своєї рідної землі, всіх, хто готовий працювати, творити на благо Хмельниччини та України — приєднатися до нас.

Кожен з вас, дорогі земляки, за останні півроку міг наочно переконатися ми виводимо наш край із агонії. Ми не вдаємося до істерик, викорінюємо агресію і боремося лише за підйом економіки, ми прагнемо, аби люди жили довше, заможніше, без тривог за завтрашній день. Пропоную об'єднатися навколо цих прагнень усім небайдужим хмельничанам. Нехай будуть різні думки, але панує єдина воля".

ІСТОРИК І КРАЄЗНАВЕЦЬ

Олександр ЗАВАЛЬНЮК, ректор Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Олександр Михайлович Завальнюк з дитинства мав видатні здібності до науки. Закінчив школу із золотою медаллю, а Кам'янець-Подільський педінститут — із відзнакою. У 2001 році призначають виконуючим обов'язки ректора, а наступного року — ректором Кам'янець-Подільського державного педагогічного університету^ (з січня 2008 р. — національного). Він автор 330 наукових робіт, у тому числі 20 монографій та навчальних посібників. Є визначним організатором науки і дослідником історії Хмельниччини. Під його керівництвом університет проводить курс на міжнародне співробітництво і зараз підтримує зв'язки із 88 організаціями та установами. Як краєзнавець, Олександр Завальнюк виступив ініціатором проведення історико-краєзнавчих конференцій, входить до складу редакційних колегій і фахових видань. Олександр Михайлович, професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений працівник освіти України.

У 1998-2002 роках — депутат Кам'янець-Подільської міської ради.

Нагороджений орденом рівноапостольного князя Володимира, відзнакою "Свята Софія", золотою медаллю "За заслуги в освіті", срібними медалями "Незалежність України", "За патріотизм", знаками Ярослава Мудрого, Петра Могили, "Лідер України', "Честь і шана".

"Сьогодні Хмельниччина має поступальний рух вперед. В тому числі і в галузі освіти.

За останні півроку з'явилася впевненість у тому, що нинішня влада, здатна об'єднати громадян відбудувати, примножити, підтримати слабших і згуртувати сильніших.

Зробіть свій вибір на користь кращих, на користь представників Партії регіонів ".

ГЕРОЙ УКРАЇНИ

Михайло ШАПОВАЛ, голова СГК "Летава" Чемеровецького району

Михайло Васильович Шаповал очолює правління сільськогосподарського кооперативу "Летава" Чемеровецького району ось уже третій десяток літ. Завдяки правильно обраній стратегії розвитку господарство щорічно отримує мільйонні прибутки і має високі результати по зернових культурах. Стабільна робота "Летави" дозволила створити потужну соціальну інфраструктуру.

За значні трудові здобутки і успішне керівництво господарством Михайло Шаповал удостоєний високого звання Героя України.

"Шановні подоляни! Я сьогодні звертаюся до селян і аграріїв, усіх хліборобів та переробників нашого благодатного краю. До тих, хто дає правду землі Хмельниччини.

Ми вміємо і любимо працювати. Ми знаємо як вивести країну із кризи і забезпечити продуктами харчування не лише себе, а и усю нашу державу, почасти й сусідів. Партія регіонів бере на себе відповідальність зробити процвітаючими наші села, забезпечити їх газом, електроенергією, водою. Вже сьогодні відновлюються роботи дитсадків та ФАПів, Починають працювати Будинки культури та бібліотеки. Партія регіонів робить ставку на відродження наших сіл.

кандидати від цієї політичної сили знають як це зробити. Закликаю усіх об'єднатися заради розбудови рідної Хмельниччини і проголосувати за представників Партії регіонів!"

ВИНАХІДНИК І НОВАТОР

Микола СКИБА, ректор Хмельницького національного університету

Микола Єгорович Скиба ось уже 10 років очолює Хмельницький національний університет.

За останні роки ним підготовлено понад 100 наукових праць, 4 монографії, 5 навчальних посібників. Микола Скиба має 133 публікації наукового та навчально-методичного спрямування. За результатами наукових досліджень він отримав 7 авторських свідоцтв та 18 патентів на винаходи. За його участю виконано та впроваджено у виробництво 18 госпдоговірних і держбюджетних науково-дослідних тем. Він академік кількох академій, служений працівник народної освіти і відмінник освіти України.

Професору Миколі Скибі притаманне глибоке знання справи, висока культура в роботі, вміння масштабно мислити. Він нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня та знаками "Відмінник освіти України" і "За наукові досягнення", удостоєний звання "Заслужений працівник народної освіти України". Має Почесні грамоти Кабінету Міністрів України та Міністерства освіти і науки України.

Науково-педагогічну діяльність Микола Скиба поєднує з громадською. Як депутат обласної ради очолює комісію з питань розвитку освіти і культури.

Під його керівництвом Хмельницький національний університет не лише активно розширює горизонти вітчизняної освіти і науки, а й наполегливо здобуває світове визнання, плідно працює у різних напрямках міжнародного співробітництва, бере активну участь у реалізації проектів, конференціях, програмах обміну студентами, викладачами та науковцями.

"Безумовно кожен із нас мріє про стабільність і добробут. І кожен знає, що для цього, насамперед, потрібні системність, послідовність і чіткі умови гри на економічному ринку. Наша мета — перелом у економіці, перелом у владі, міжнародне визнання. Наша команда Партії регіонів та її прихильників здатна навести в усьому лад. Зробіть правильний вибір: підтримайте на виборах представників найорганізованішої політичної сили. Підтримайте партію регіонів!"

З ТУРБОТОЮ ПРО ЛЮДЕЙ

Світлана ЛУКОМСЬКА, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення

У системі соціального захисту Світлана Іванівна Лукомська працює ось уже 14 років. Знає цю справу до найменших тонкощів, як і багатьох із тих, які потребують допомоги у першу чергу. Відомство, яке вона очолює, опікується інвалідами, ветеранами, багатодітними і малозабезпеченими. Ця копітка робота вимагає великих сил і душевної самовіддачі. Світлана Іванівна сприймає її, як життєве покликання. За сумлінну роботу Світлана Лукомська нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня, а також знаком "За вагомий внесок у навчання та виховання дітей".

"Шановні подоляни!

Безліч раз доходила до вас через місцеві засоби інформації, щоб допомогти вам. Сьогодні прошу вашої допомоги! Тривалий час працюю в органах праці та соціального захисту населення. Знаю проблеми пенсіонерів, одиноких ветеранів, безробітної молоді, сімей де виховуються діти з особливими потребами.

Мій кожний робочий день розпочинається з вирішення проблем людей, які приходять до мене у відчаї. Завжди, при будь-яких обставинах знаходжу шляхи вам допомогти. 31 жовтня ви прийдете на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос не лише за політичні партії, а й за особистості.

Отримавши мандат депутата обласної ради, використаю свої додаткові повноваження не для підтримки власного бізнесу, якого в мене немає, а для захисту ваших інтересів.

Проголосуйте за людину, якій ви можете довірити своє майбутнє!