Романтика пейзажів

на картинах

Минулого тижня у виставковій залі ВАТ ЕК "Хмельницькобл-енерго" відкрилася персональна виставка художника, викладача Хмельницького національного університету Володимира Войнова.

В її експозиції представлені пейзажні роботи художника. Кожен, хто прийшов на відкриття цієї виставки, погодиться, що Володимир Войнов — художник унікального таланту, адже, коли споглядаєш його роботи, здається, що йому підвласні всі життєві моменти, які він так майстерно відтворює на полотні. На кожній картині май стру вдається точно підмітити саме ті особливості, які повною мірою відображають внутрішню красу зображеного.

Переважають в експозиції пейзажні роботи, яким притаманні ре алістичність, романтичність та до вершеність. Природа ніби оживає на полотнах, набуває свого справжнього вигляду.

На відкриття виставки завітало чимало гостей та студенти Хмельницького національного університету. Прийшли привітати й колеги-художники, зокрема заслужений художник України Михайло Ан-дрійчук, який у своєму вітальному слові щиро подякував пану Володимиру за чудову виставку та побажав творчого довголіття.

Наш кор.