Ліцензія SolidWorks на 500 робочих місць

для Хмельницького національного університету

За активну співпрацю та впровадження сучасних інформаційних технологій SolidWorks у навчальний процес Хмельницький національний університет отримав безпрецедентний для України грант від корпорації SolidWorks Corp (США) та компанії Інтерсед Україна, авторизованого представника корпорації на території України — ліцензію на 500 робочих місць на використання системи автоматизованого проектування SolidWorks Education Edition 2010-2011. Причому ця ліцензія є повним аналогом комерційних версій SolidWorks, що використовуються на машинобудівних підприємствах в усьому світі. Крім цього, ХНУ є також першим університетом в Україні, який отримав право надавати ліцензійні версії САПР SolidWorks студентам та викладачам для роботи на домашніх комп'ютерах, що дуже важливо з точки зору забезпечення студентів ліцензійним програмним забезпеченням для самостійної роботи, курсового та дипломного проектування, оскільки значна частина цієї роботи проводиться саме вдома.

Корпорація SolidWorks (США) є одним зі світових лідерів у розробці програмного забезпечення для автоматизованого проектування у машинобудуванні. Програмне забезпечення SolidWorks активно використовується в світі. Зокрема, в 2009 році корпорація SolidWorks Corp випустила вже мільйонну ліцензію. До ліцензійних користувачів належать також провідні машинобудівні підприємства України.

Саме тому, з метою підготовки сучасних спеціалістів, наш університет впроваджує в навчальний процес інституту механіки та інформатики сучасні інформаційні технології на базі програмного забезпечення SolidWorks.

Відділ зв'язків з громадськістю ХНУ