Випуск та ярмарок вакансій

У приміщенні будинку молоді "Проскурів" Хмельницького національного університету відбулось урочисте вручення свідоцтв та сертифікатів 58 випускникам 21-го етапу Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку. З отриманням нової професії колишніх військовослужбовців привітали керівництво університету представники міської та обласної влади, Львівського центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців, а також іноземний гість — голова Офісу зв'язку НАТО Марчін Кожіель.

Заступник міського голови Іван Прокопець, вітаючи випускників зі святом, наголосив, що міська влада підтримує і надалі підтримуватиме тісні зв'язки з Хмельницьким національним університетом, сприятиме в організації та проведенні ярмарків вакансій. Іван Юрійович побажав випускникам добра, щастя, здоров'я, хорошої роботи та високих заробітків.

У ярмарку взяли участь 19 підприємств міста й області, які запропонували випускникам понад 80 робочих місць різних спеціальностей.

Цей захід проводився з метою допомогти в укомплектуванні підприємств міста й області кваліфікованими кадрами, сприяти працевлаштуванню осіб, які шукають роботу або бажають її змінити.

З 10 вересня цього року планується розпочати 22-й етап навчання.

Вл. інф

Для слухачів Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців, а також громадян, які шукають роботу або бажають її змінити, та студентів різних навчальних закладів за підтримки Ради євроатлантичного партнерства, НАТО, Програми Партнерство заради миру", Міністерства оборони України проведено регіональний ярмарок вакансій. У ході ярмарку громадяни, які шукають роботу, змогли поспілкуватися з роботодавцями, залишити свої резюме та ознайомитися з наявними вакансіями.