знай наших

Ректор ХНУ став дійсним членом-кореспондентом НАПНУ

Днями ректора Хмельницького національного університету, доктора технічних наук, професора Миколу Скибу обрали дійсним членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України. Це почесне звання стало відзнакою внеску Миколи Єгоровича у розвиток науки взагалі і вищої школи на Хмельниччині зокрема.

Саме під його керівництвом у 2004 році Технологічному і університету Поділля було надано статус національного. Сьогодні Хмельницький національний — "айбільший на Поділлі вищий навчальний заклад, який має IV рівень акредитації та все необхідне для підготовки фахівців високої кваліфікації. У рейтингу Міністерства освіти та науки ХНУ не раз входив до десятки провідних класичних університетів України.

Вітаючи Миколу Скибу з почесним званням, професорсько-викладацький склад та співробітники Хмельницького національного університету зичать йому міцного здоров'я, благополуччя, здійснення всіх задумів і планів, невичерпної творчої енергії, наснаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Аліна РОМКО,

відділ зв'язків із громадськістю ХНУ