Золота медаль Хмельницького національного університету
Хмельницький національний університет 17-19 листопада брав участь у XX Міжнародній спеціалізованій виставці "Освіта і кар'єра - 2011", яка проходила у Києві в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім".

   Виставка організована Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Національною академією педагогічних наук і Товариством "Знання" і є найбільшою освітянською виставкою країни за кількістю реальних учасників, які представляють власні експозиції. Виставку щорічно відвідують 15-20 тисяч осіб, це, в основному, абітурієнти з батьками, студенти та працівники освіти.
   На виставці були представлені понад 185 провідних навчальних закладів, міжнародних організацій та освітніх агенцій, видавництв. Серед них 72 вищі навчальні заклади України та 58 навчальних закладів зі США, Франції, Великобританії, Чехії, Туреччини, Польщі, Литви, Кіпру, Швейцарії, Греції, Канади, Німеччини, Росії, Мальти й Болгарії.
   Переможців конкурсу у номінаціях серед вищих навчальних закладів нагороджували медалями. У номінації "Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології" золоту медаль отримав Хмельницький національний університет.
   Міжнародна виставка "Освіта і кар'єра" за відгуками фахівців, відвідувачів, українських та закордонних учасників на сьогодні є найбільш масштабною та рейтинговою освітянською виставкою в Україні. Отож перемога нашого університету у конкурсі є престижною й почесною.

Відділ зв'язків згромадськістю ХНУ