Студенти-волонтери допомагатимуть міліціонерам під час "Євро-2012"

    В управлінні МВС України в Хмельницькій області відбулася робоча зустріч за участю начальника УМВС України в Хмельницькій області генерал-майора міліції Сергія Шутяка, в.о. начальника УДМС України в Хмельницькій області Павла Андреева та директора гуманітарного інституту, декана факультету міжнародних відносин Хмельницького національного університету Віталія Третька, на якій обговорили можливість залучення студентів третіх-четвертих курсів цього навчального закладу в ролі волонтерів-перекладачів для надання допомоги міліції Хмельниччини під час проведення чемпіонату з футболу "Євро-2012".
   Волонтери зі знанням англійської, німецької та інших іноземних мов допомагатимуть у спілкуванні з іноземцями в чергових частинах, патрульних екіпажах ДАІ та ППС на маршрутах слідування, в секторах у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб.
   Водночас студенти ознайомляться зі станом міграційних процесів в області, функціонуванням підрозділів міліції громадської безпеки, діяльністю державної міграційної служби в Хмельницькій області, надаватимуть практичну допомогу громадянам, які звертатимуться у підрозділи громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВСУ в Хмельницькій області щодо оформлення заяв та інших документів.
   Це   стане   гарною   нагодою   для майбутніх   перекладачів   закріпити отримані під час навчального процесу знання та навички на практиці, а також дозволить покращити імідж України на шляху до євроінтеграції.

За інформацією УДМС України в Хмельницькій області