Жива карта України


    П'ятдесят другий день народження та 10-ту річницю присвоєння статусу "національний" студенти і викладачі Хмельницького національного університету відсвяткували яскраво та весело. А феєричне дійство, яке вони організували, запам’ятається надовго не лише їм, а й жителям міста та гостям.
   Карта України — звичне зображення для кожного. Та не цього разу. Сотні студентів взялися разом за руки, тримаючи Прапор України — сформували карту та заспівали Гімн. Особливо красиво це дійство виглядало з висоти пташиного польоту. Помилуватися живою картою можна було на головній площі міста, біля пам'ятника "Віри, Надії, Любові", на Покрову.
   Студенти університету, педагоги пройшлися вулицями міста до майдану Незалежності під гаслом "Україна — єдина й неподільна держава", а також під вигуки "Слава Україні — Героям слава!". Ініціаторами флешмобу стали студенти на чолі із завідувачем відділу навчально-виховної роботи Людмилою Байдич.
   Також в університеті пройшли й інші дійства: цікаві лекції, відкриття виставки фjтокомпозицій "Щедра українська осінь" та святково-тематичниий вечір "Тепер ми знаємо про війну" на честь захисників єдиної і незалежної України.

Тетяна Бабій