Хмельницька студентка —
дипломантка Всеукраїнського конкурсу з менеджменту

    У Харківському національному економічному університеті ім. С.Кузнеця на підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямком "Менеджмент" магістрантка Хмельницького національного університету Іванна Білик отримала диплом II ступеня.

   До участі у конкурсі студентських наукових робіт було подано 222 роботи, з них для нагородження рекомендовано 55, серед яких і робота нашої студентки V курсу спеціальності "Менеджмент підприємницької діяльності" Іван -ни Білик. Дівчина представила наукову роботу на тему: "Планування та контроль витрат підприємства на прикладі ДП "Новатор" (науковий керівник — доцент кафедри менеджменту Олена Савченко).
   "На п'ятому курсі в мене з'явилася можливість взяти участь у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт. Напевне, головним секретом успіху моєї наукової роботи є актуальність досліджуваної тематики, — переконана Іванка. — Конференція була ці кавою та пізнавальною,  в ній брали участь студенти з різних вузів країни, висвітлюючи у своїх доповідях актуальні  проблеми  управління  та шляхи їх вирішення. Завдяки форуму я знайшла нових друзів та однодумців, отримала багато позитивних вражень, розширила світогляд".
   Щорічно молоді науковці ХНУ стають дипломантами й лауреатами низки всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Важливу роль у цьому відіграють професіоналізм та відкритість викладачів. Яскравим прикладом висококваліфікованого наставництва є викладачі кафедри менеджменту на чолі з проректором з міжнародних зв'язків ХНУ, професором Миколою Йохною. Так, за мину лий рік до науково-дослідної роботи кафедри було залучено 75 студентів денної форми навчання за різними формами діяльності, а саме: участь у наукових гуртках, олімпіадах, конференціях, конкурсах науково-дослідних робіт, публікація статей. Як приклад, у 2012/2013 навчальному році лише у всеукраїнських конкурсах наукових робіт було представлено шість робіт студентів спеціальності "Менеджмент організацій та адміністрування", які посіли призові місця.

Ольга ОСІЙЧУК,
відділ міжнародних зв'язків та
зв'язків з громадськістю ХНУ