Наш порох завжди сухий

   Під такою назвою до пам'ятних днів 8-9 травня у Хмельницькому національному університеті відбувся спортивно-патріотичний фестиваль. Змагалися збірні факультетів та команда напряму підготовки "Здоров'я людини".

   Після урочистого відкриття розпочалися справжні баталії на дистанції легкоатлетичної біатлонної естафети: кожен учасник команди у бронежилеті біг, стріляв з пневматичної гвинтівки з положення стоячи та передавав естафетну паличку наступному. А ще збирали й розбирали автоматичну зброю, метали навчальні гранати в окоп, евакуювали поранених. На радість уболівальників, і серед них первинна профспілкова організація студентів організувала своєрідний конкурс, коли кожен мав якомога гучніше підтримувати свою команду.
   Крім змагальних емоцій, командного духу й патріотичного налаштування, молодь отримала ще й спеціально розроблені грамоти ХНУ, призери — медалі. Переможцям, а це команда факультету економіки і управління, вручили перехідний Кубок ректора університету, який зберігатиметься на факультеті до наступного фестивалю, що планують провести у квітні 2016 року.

Юрій ДУТЧАК,
доцент кафедри фізичного виховання ХНУ