0 47
ХНУ отримав нову ліцензію на Intermech для SolidWorks Лютий 18th, 2015 Писана Оксана

Нещодавно Хмельницький національний університет отримав 2 ліцензійні ключі Intermech для SolidWorks – на 12 і 48 робочих місць.

Intermech – це комплекс систем автоматизованого проектування та електронного документообігу, що використовується на машинобудівних підприємствах та враховує особливості проектування відповідно до вітчизняних стандартів у машинобудуванні.
На факультеті інженерної механіки Intermech використовується в навчальному процесі з 2010 року, оновлена ліцензія на 60 робочих місць призначена для роботи з SolidWorks EDU 2014/2015.

Використання в навчальному процесі програмного комплексу Intermech стало можливим завдяки співпраці факультету з компанією «Intermech» (Мінськ, Республіка Білорусь), що спеціалізується в області розробки САПР машинобудування та приладобудування і є партнером корпорації SolidWorks (зі статусом Research Associate), а також за сприяння авторизованого представника корпорації SolidWorks в Україні – компанії «Інтерсед Україна».

Програмний комплекс “Intermech” – це багатофункціональна система для автоматизованого конструкторського та технологічного проектування, що використовується в конструкторських і технологічних підрозділах як великих, так і порівняно невеликих виробничих організацій. Це гнучкий інтегрований комплекс, що дає змогу значно підвищити ефективність проектування та охоплює всі його етапи, починаючи з розробки безпосередньо конструкторської документації (Cadmech) з подальшим автоматизованим випуском текстових конструкторських документів (AVS) і закінчуючи веденням мережного ієрархічного архіву підприємства з можливістю ведення проектів і електронного документообігу підприємства (Search) відповідно до концепцій PDM (Product Data Management) та PLM (Product Lifecycle Management).

Таким чином, програмний комплекс Intermech, що використовується в навчальному процесі факультету інженерної механіки  ХНУ сумісно з системою автоматизованого проектування SolidWorks, дає можливість організувати навчальний процес на високому рівні, що відповідає сучасним вимогам при підготовці інженерів-механіків.

За інформацію ХНУ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *