0 110
Знову разом… «День випускника» у Хмельницькому національному університеті Травень 20th, 2015 Ірина Залеська
IMG_4425 copy

16 травня у Хмельницькому національному університеті відбувся «День випускника», організацією та проведенням якого займався Центр інформаційного менеджменту і працевлаштування ХНУ за сприяння керівництва закладу. На урочистий захід було запрошено випускників Хмельницького технологічного інституту побутового обслуговування, Хмельницького технологічного інституту, Технологічного університету Поділля, Хмельницького державного університету, Хмельницького національного університету всіх років випуску.

Життя розкидало випускників нашого університету по всій країні, хтось опинився і за її межами. По-різному складалися їхні долі, вони досягли різних професійних, наукових або творчих висот, але можна не сумніватися, що кожен у глибині душі зберіг вірність Alma Mater і найкращі спогади про чудові роки студентської юності, про виниклу тоді дружбу, а може й перше кохання.

З самого ранку біля четвертого навчального корпусу випускники з квітами поспішали на зустріч зі своїми викладачами та однокурсниками. Програма заходу передбачала: реєстрацію гостей, відвідування Музею історії ХНУ, ознайомлення з виставкою наукових праць, концертну програму, зустрічі з випускниками кафедр та факультетів.

Розпочався святковий концерт фільмом про історію нашого університету під супровід популярної колись пісні: «Как молоды мы были…», яку виконали випускники 1980 р. – студенти групи МА-65-1 – Лук’янюк Микола Васильович, Толордава  Ромео Сосоєвич і Берташевський Микола Васильович. Випускники поринули у море спогадів і не могли стримати емоцій та сліз.

IMG_4425 copy

Ведучий  свята – заслужений артист України – Микола Довгальов запросив на сцену нинішнього ректора Хмельницького національного університету Скибу Миколу Єгоровича, першого ректора нашого університету Сіліна Радомира Івановича та деканів факультетів.

У своїх виступах керівництво закладу наголошувало на тому, що як досягають успіхів випускники закладу, так і Хмельницький національний університет розвивається, зростає, стає відомішим в Україні та за її межами, триває процес постійного оновлення та вдосконалення.

Вітання на адресу рідного університету пролунали від випускників 1975  року – Червинського Станіслава Васильовича, 1980 року – Рудчик Галини Миколаївни, 1985 року – Мендограло Ірини Миколаївни,  2010 року – Гнатюк Тетяни Миколаївни.

І керівництво університету, і випускники були одностайними в побажаннях зустрічатися частіше для співпраці, реалізації спільних ідей і проектів на базі рідного університету.

Зустрітися з улюбленими викладачами, деканами, однокурсниками та згадати щасливі студентські часи зібралося більше ніж 200 випускників. Надзвичайно душевні зустрічі відбулись у групах випускників 1975, 1980 та 1985 років.

Мандрівка  у студентську юність промайнула надзвичайно  швидко!

Факти, історії, долі… Такі зустрічі дають можливості для першокурсників висікати іскру зацікавленості до обраної професії, для студентів 2-го, 3-го курсів – рівне полум’я інтересу майбутнього спеціаліста, для сьогоднішніх випускників – формування впевненості у майбутній професії, для випускників – світлі та щемливі спогади!

Відділ зв’язків з громадськістю ХНУ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *