Кар'єра - складова успіху



    З листопада в Хмельницькому національному університеті розпочався ряд заходів "Кар'єра - складові успіху" в рамках циклу Днів кар'єри для студентів випускних курсів. 12.11.2010 та 19.11.2010 року в конференц-залі наукової бібліотеки ХНУ проводилися зустрічі зі студентами-випускниками 2011 року гуманітарного інституту та інституту економіки і управління.
   Головною метою проведення таких заходів - це доведення до відома студентів їхніх прав та обов'язків, можливостей знайти роботу після закінчення університету за допомогою центру працевлаштування, який працює на базі університету.
    Організаторами заходу виступили начальник управління комплектування контингенту студентів та працевлаштування випускників Косіюк М.М., директор наукової бібліотеки ХНУ Айвазян О.Б., спеціалісти відділу працевлаштування Орлова О.Й. та Доротюк О.М.
    Учасниками заходу були студенти 5-их курсів вищезазначених інститутів при ХНУ.
    Вступне слово було надано проректору з науково-педагогічної роботи, професору, доктору економічних наук Войнаренку Михайлові Петровичу, який зазначив, що для побудови успішної кар'єри молодій людині потрібно займатися самоосвітою і бути дуже наполегливою у здійсненні задуманих планів. Директор інституту економіки та управління, декан економічного факультету, кандидат економічних наук Бондаренко М.І. побажав студентам результативно використовувати здобуті знання та вже зараз розпочинати пошуки роботи. Щодо розтлумачення правового аспекту студентській аудиторії на рахунок працевлаштування був запрошений помічник прокурора Хмельницької області з питань захисту прав і обов'язків неповнолітніх, радник юстиції Монастирський П.М. Свої виступи презентували також працівники Хмельницького міського центру служби зайнятості - начальник відділу надання соціальних послуг роботодавцям Сівак С.О. і головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Матвієнко О.І., які проінформували студентів про можливості та особливості працевлаштування в умовах сучасного ринку праці.
Відділ зв 'язків з громадськістю ХНУ