БІБЛІОТЕКА — ЛІДЕР ІНФОРМАЦІЇ




Знання — багатство, що несе світло
в буття і служить творчим цілям лідера,
якому довіряється майбутнє
/Дейл Карнегі/


   Скарбницею знань, джерелом живої думки для студентів, науковців, викладачів є сучасна наукова бібліотека Хмельницькою національного університету, переступивши поріг якої відчуваєш імпульсивний подих величного, де поєднується інтелектуальне сьогодення і духовна мудрість предків. Як провідний підрозділ університету, книгозбірня мас потужний інформаційний арсенал, що забезпечує європейський стандарт інформаційної підтримки науково-освітньої діяльності вищого навчального за-кладу, сприяє реалізації його стратегічної мети у підготовці конкурентоспроможних фахівців, вихованню багатогранної особистості.
   Шановні першокурсники! Відтепер ви — студенти, а також читачі однієї з найкращих вузівських біблі-отек України. Університетська книгозбірня займає провідну позицію в новому інформаційному просторі та є для своїх користувачів провідником у безмежному світі інформації. Адже на сучасному етапі інформація — важливий фактор розвитку суспільства, який впливає на всі сфери діяльності, в тому числі і на освіту. А вміння орієнтуватися в інформаційному потоці, оперативно знаходити інформацію, критично її оцінювати та ефективно використовувати є необхідними для професіонала будь-якої галузі.
   Бібліотека володіє великим досвідом із збирання, пошуку, переробки інформації; має необхідні фонди, які активно поповнюються електронними виданнями; створює власні бази даних, в тому числі і повнотекстові. До ваших послуг — читальні зали, абонементи навчальної, наукової та художньої літератури, зал каталогів та електронної інформації, літературна вітальня. Бібліотека забезпечена сучасним обладнанням для роботи з інформацією: перегляду, зчитування та запису інформації будь-якого формату; створені зони WI-FI доступу до Internet. Web-сайт бібліотеки http://lib.khnu.km.ua цілодобово надає можливість доступу до електронних ресурсів. До ваших послуг — віртуальна довідкова служба, через яку ви можете отримати відповіді на ваші запити, а також бази даних:
   Електорнний каталог
   Електронна бібліотека університету (підручники, методичні посібники, наукова та художня література тощо)
   Періодичні видання
   Інформаційні списки та тематичні покажчики на допомогу навчальному процесу
   Бібліографія праць вчених університету
   Наукові періодичні видання найбільших світових видавництв іноземними мовами
   Навігатор Інтернет-ресурсів за профілем університету.
   Електронні ресурси бібліотеки допоможуть Вам швидко знайти необхідну інформацію та заощадити час.
   Структура бібліотеки:
   3-й поверх — абонемент моло, ішм.\ курсів та професорсько-викладацького складу;
   4-й поверх — абонемент старших курсів, наукової та художньої літератури;
   6-й поверх — зал каталогів та електронної інформації; читальний зал науково-технічної документації:
   7-й поверх — читальний зал; служба МБА;
   8-й поверх — зал для проведення масових заходів;
   9-й поверх — літературна вітальня.
   Як отримати підручники?
   Слідкуйте за оголошеннями й приходьте згідно з розкладом усією групою в призначений час. Перед записом у бібліотеку користувач повинен ознайомитися з правилами користування, пред'явити документ, який засвідчує особу та замовити читацьку картку, яка дає право на користування бібліотекою.
   Бібліотека працює:
   Понеділок — п'ятниця — з 9.00 до 18.00
   Субота — з 9.00 до 17.00
   Неділя — вихідний
   Адреса:
   вул. Ками ненька, 110/1

   Телефон для довідок: 77-30-38

   Завітайте до нас, і Ви отримаєте відповідь на будь-яке запитання.
   Наукова бібліотека — ваш надійний партнер, працює разом з Вами на Ваш успіх.