НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ


         Вже 13-й рік поспіль наша країна відзначає Всеукраїнський день бібліотек, святкування якого в Україні у цьому році відбувалося у  загальнонаціональному масштабі під гаслом "Бібліотек@ – світ нових можливостей".
            День бібліотек — це свято і читачів бібліотеки, і відданих її друзів, і дарителів книг, усіх, хто підтиримує її добрим словом та  добрими справами.    
            Працівників наукової бібліотеки вітали ректор університету, професор, д.т.н. Скиба М.Є., проректор з науково-педагогічної роботи, професор, д.е.н. Войнаренко М.П., проректор з організації діяльності, контролю та перспективного розвитку ХНУ, професор, д.т.н. Шинкарук О.М., Голова вільної профспілки  університету Савюк М.А., головний спеціаліст  управління культури, туризму і курортів ОДА Чабан К.А., читачі бібліотеки. Звучали слова подяки колективу книгозбірні  за їх натхнену працю, за високий професіоналізм   та   постійний інноваційний пошук. Ректорат університету подарував бібліотеці 2 потужних комп'ютери.  Кращі працівники книгозбірні  за вагомий  внесок  в розвиток наукової бібліотеки  отримали  Почесні  грамоти та премії. Гості побажали присутнім нових трудових звершень, невичерпної енергії, допитливих і добрих серцем читачів.
            Родзинкою свята стала презентація нового навчального посібника проректора з науково-педагогічної роботи, професора, д.е.н. Войнаренка М.П. "Міжнародні стандарти фінансової звітності аудиту". Перші сигнальні екзампляри книги автор подарував  книгозбірні.
            У вестибюлі бібліотеки, на великому аркуші паперу  вдячні читачі залишили свої відгуки і враження про її роботу; серед них такі:
"Дякуємо працівникам бібліотеки за ввічливість та гарне ставлення до студентів. Зі святом Вас! Щастя, успіхів, творчого натхнення. З повагою, МІН-09-2".
"Шановні працівники бібліотеки! Вітаємо Вас з професійним святом! Дякуємо вам за таку потрібну і натхненну працю. Студенти гр. ФУМ-07-2".
            В рамках Всеукраїнського дня бібліотек у науковій бібліотеці пройшла акція  "День пробачення".