НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ


   17 жовтня в науковій бібліотеці пройшла інформаційно-ділова зустріч із професорсько-викладацьким складом кафедри Управління персоналом і економіки праці, яку очолює доктор економічних наук, професор Михайло Данилович Ведерніков.
   Метою зустрічі стала популяризація діяльності бібліотеки, ознайомлення з її можливостями та послугами, які відповідають забезпеченню навчального та наукового процесів університету.
   В ході зустрічі співробітники представили електронні ресурси web-сайту бібліотеки, розповіли про можливості віртуальної довідкової служби та служби міжбібліотечного абонементу, розглянули питання книгозабеспеченості дисциплін, комплектування літературою за профілем кафедри та можливості використання викладачами в режимі он-лайн БД "Книгозабезпеченість навчального процесу ХНУ", "Система комплектування".
   Особливу увагу було приділено основним принципам створення та функціонування інституційного репозитарію ХНУ. Це питання викликало живий інтерес, та жваве обговорення з обох сторін.
   Під час заходу обговорювались напрямки подальшої спільної роботи та налагодження ділових зв’язків бібліотеки та кафедри.