НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек
   З нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня бібліотек - колектив наукової бібліотеки  вітали  ректор університету, професор, д.т.н. Микола Єгорович Скиба, проректори:  М.А.Йохна, В. М. Нижник, Г. Б. Параска, О.М. Шинкарук, декани факультетів: М.П.Мазур, В.П. Олександренко, Л.Л.Станіславова,  читачі бібліотеки.
   В своєму привітанні  ректор ХНУ М.Є. Скиба зазначив, що зберігаючи найкращі професійні традиції, працівники університетської книгозбірні успішно опановують нові інформаційні технології,   ефективно інтегрують інформаційний потенціал у виховну, освітянську, науково-дослідницьку діяльність  вищого навчального закладу. Він побажав колективу книгозбірні  не зупинятися на досягнутому,  постійно йти в ногу з часом, наполегливо  шукати та впроваджувати   нові форми та методи роботи з читачами, активно розвивати  ділову співпрацю з факультетами, кафедрами, деканатами, кураторами академічних груп, спільно працювати над подальшим підвищенням рейтингу та престижу нашого університету.
   Гості свята  активно долучилися до акції "Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу" і передали в фонди бібліотеки  авторські примірники книг, які вийшли друком останнім часом.
   За високий професіоналізм та постійний інноваційний пошук звучали слова подяки колективу книгозбірні і від проректорів та деканів університету.
   Кращі працівники книгозбірні за вагомий внесок в розвиток наукової бібліотеки отримали Почесні грамоти та премії.