НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

   В рамках відзначення 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка 25 лютого в науковій бібліотеці університету, в читальному залі 7 поверху відбулась презентація розгорнутої книжково-ілюстративної виставки "Шевченкове ім'я сіятиме довічно".
   Представлені на виставці книги всекраїнської Шевченкіани, статті періодики, репродукції картин, ілюстрації до творів Тараса Шевченка із фондів наукової бібліотеки викликали у студентів не тільки інтерес, а й бажання перечитати безсмертні рядки Великого Кобзаря, звернені до душі кожного українця.
   Пропонуємо всім у ці дні згадати Тараса Шевченка, пізнати знайомого незнайомця і віднайти для себе щось нове, вдуматись у ті речі, що вже котре століття намагається донести до нас великий Пророк. І, можливо, саме тоді здійсниться мрія поета - месії —

І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син. І буде мати,
І будуть люди на землі.

   Запрошуємо всіх викладачів, студентів, співробітників університету ознайомитися з матеріалами книжкової виставки "Шевченкове ім'я сіятиме довічно", яка експонується в читальному залі 7-го поверху наукової бібліотеки.
   Пропонуємо переглянути на веб-сайті бібліотеки віртуальну виставку "Т.Г. Шевченко — велет духу народного".