НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ




   30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує визнання державою і суспільством великого значення бібліотек України для духовного розвитку народу, їхнього внеску в розбудову освіти, науки, культури.
   Цього року наукова бібліотека Хмельницького національного університету разом з іншими бібліотеками країни долучилася до ініціативи Української бібліотечної асоціації відзначити Всеукраїнський день бібліотек у загальнонаціональному масштабі під гаслом "Бібліотек@ – діалог, культура, мир!", яке точно відображає ті напрями роботи, які на сучасному етапі є пріоритетними для книгозбірень нашої держави.
   Бібліотеки - це культурний та духовний феномен цивілізації, скарбниці мудрості. Протягом тисячоліть діяльність книгозбірень грунтується на непорушних гуманістичних принципах. Основними цінностями проголошуються мир, взаємоповага та взаємодопомога, добробут, розвиток особистості.
   Зберігати культурне надбання народу та передавати його наступним поколінням - благородна місія, яку бібліотеки пронесли через багато віків.
   У цей святковий день вітаємо працівників наукової бібліотеки, її читачів, всю бібліотечну спільноту нашої країни з Всеукраїнським днем бібліотек.
   Бажаємо творчої енергії, ентузіазму, миру, добра, міцного здоров 'я, віри у світле майбутнє й наснаги для його творення!