НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ


  
   Сьогодні знання і уміння захистити себе в екстремальних ситуаціях, коли існує загроза природних, техногенних, соціальних катастроф, набувають особливої значущості.
   "Громадська безпека" - під таким гаслом у читальному залі наукової бібліотеки розгорнуто тематичну виставку, де представлено інформаційні матеріали щодо правил поведінки у непередбачуваних ситуаціях. Вичерпно та доступно ви отримаєте відповіді на питання, як діяти в разі вчинення терористичного акту, при виявленні підозрілих вибухових пристроїв, куди йти і що мати із собою під час оповіщення населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій.
   На виставці широко представлені матеріали з журналу "Безпека життєдіяльності", який висвітлює питання організації безпеки життєдіяльності в навчально-виховних закладах, установах, організаціях. На сторінках видання надається офіційна інформація Міністерства освіти і науки України та Міністерства надзвичайних ситуацій з питань безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної та радіаційної безпеки, побутового травматизму, а також інформація про запобігання загибелі та травмування людей під час виникнення надзвичайних ситуацій, корисні поради з питань особистої безпеки.
   Для більш детальної інформації звертайтеся до сайту Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області http://nmckm.jimdo.com/