НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Виставка друкованих видань
у Музеї історії Хмельницького національного університету

   "Історія і сучасність" - за такою назвою виставка друкованих видань, присвячених історії створення та освітньої діяльності Хмельницького національного університету, відкрилась цими днями в Музеї історії навчального закладу.
   Експозиція виставки, яку організувала Наукова бібліотека, складається з декількох тематичних напрямків: "Віхи становлення", "Організація освітньої діяльності", "Бібліографія праць вчених ХНУ", "Наукові фахові журнали" та "Наукова бібліотека".
   Кожен із розділів виставки представляє відвідувачам книги, наукові журнали, буклети, періодичні видання, які виходили з друку протягом періоду з 1964 по 2015 роки.
   У розділі "Віхи становлення", до прикладу, цікавою є газета "Радянський поліграфіст", яка вийшла 1964 року у м. Львові де надруковано матеріали про відкриття 1962 року у м. Хмельницькому загально-технічного факультету... Або ж листівки: "Хмельницкий технологический институт бытового обслуживания объявляет набор слушателей…" (1977 р.) та "Правила внутреннего распорядка Хмельницкого технологического института бытового обслуживания" датованого 1987 роком.
   Представлені в експозиції дві книги історії ХНУ: "Перші п’ять років" та "Кадри для служби сервісу". Ілюстрована кольоровими фотографіями книга "Хмельницький національний університет", яка видана до 50-ти річчя вищого навчального закладу, наукові та університетські журнали за назвами: "Вісник Хмельницького національного університету", заснований в липні 1997 року, "Проблеми трибології", заснований в серпні 1996 року, "Університет", заснований 1998 року та цілий ряд інших видань, які будуть корисні не тільки студентам, а і всім, кому цікава історія закладу в якому вони працюють…
   Виставку можна відвідати у вівторок, четвер, п’ятницю з 10 до 16 год.