НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек


   У цьому році професійне свято працівники наукової бібліотеки відзначили разом з читачами.
   Розпочалось святкування з урочистих зборів колективу НБ ХНУ. Директор наукової бібліотеки, відмінник освіти України, к.і.н. Олена Борисівна Айвазян щиро привітала працівників книгозбірні з Всеукраїнським днем бібліотек, передала присутнім святкові поздоровлення ректорату, викладачів, співробітників університету та зазначила, що бібліотекарі по праву можуть пишатися обраною професією, адже попри всі негаразди ця професія дає змогу долучитися не лише до збереження духовної спадщини країни, а й формування сучасного інноваційного середовища, до розвитку освіти, науки, культури.
   Кращі працівники книгозбірні за багаторічну сумлінну працю та зразкове виконання службових обов'язків отримали Почесні грамоти.

 

   О 10-й годині у ботанічному саду розпочалась рекламна акція "Місце зустрічі — бібліотека", в ході якої студенти знайомилися з історією університетської книгозбірні, її інформаційними можливостями та послугами.

 
 


   А на четвертому поверсі бібліотеки відкрився справжній бібліобар. Працював він лише один день - 30 вересня. Тут пропонували печиво, цукерки, чай, каву, ну і, звичайно ж, книжки на будь-який смак.

 
 


   Любителі екстриму на третьому поверсі книгозбірні мандрували "Лабіринтами книгосховища".


 

   Цілий день у бібліотеці панувало свято книги, духовності й невичерпної мудрості.
   Читачі залишали свої вітання, відгуки і враження про роботу бібліотеки, серед них — такі:
   "Висловлюємо щиру подяку за створення творчої атмосфери для проведення наукових занять з історії української літератури ХХ ст. та проведення репетицій, під час яких народжувалось наше мистецтво. Дякуємо за реалізацію з нами науково-мистецьких проектів. Бажаємо перспективного розвитку, унікальних видань та гармонії. Віри! Надії! Любові! ВІВАТ НБ ХНУ!" (Літературний театр "Глорія", поетичний клуб "Роса", група ФУМ-12-1)
   "Бажаємо міцного здоров'я , творчого натхнення, тепла і затишку, яскравих вражень та приємних емоцій, терпіння, вдячних читачів. Дякуємо за Вашу працю" (Колектив кафедри дизайну)
   "Бажаємо Вам успіху і процвітання" (гр. ДЗ-16-2-1)

 



Дякуємо усім за привітання зі святом, дякуємо усім хто є разом з нами!!!