НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

"Трагедія майстра. Творчість М. Булгакова"-
під такою назвою в літературній вітальні 10 травня пройшов просвітницький захід, на який завітали студенти факультету технологій та дизайну гр. ХТ -14-1 разом з куратором Є. М. Заверач.


   Михайло Булгаков - відомий прозаїк і драматург, неперевершений сатирик та вдумливий літописець– завжди вмів здивувати нас своїми загадковими, а деколи дивними романами. Багато хто із нас читав роман "Біла гвардія" або переглядав багатосерійний фільм "Дні Турбіних", неодноразово дивився чудову комедію "Іван Васильович змінює професію", поставлену за його п'єсою, та художній фільм "Собаче серце", в якому професор Преображенський вражає нас різкістю та сміливістю думок.


   Його роман "Майстер і Маргарита" – це черговий шедевр, який був опублікований лише у 1966 році, тобто через 26 років після смерті письменника, який і сьогодні не перестає дивувати нас своїми загадковими образами.
   Із розповіді зав. сектора бібліотеки С.А. Молчанової присутні дізналися про тяжкі кризові періоди життя видатного письменника, про непрості стосунки з жінками. Саме він довів нам істину, яка полягає в тому, що справжнє мистецтво не можна знищити.