НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

   З нагоди Всеукраїнського дня психолога з 21 по 27 квітня організовано відкритий перегляд підручників з психології та інклюзивної освіти, які було отримано в дар завдяки співпраці Хмельницького національного університету з програмою ТЕМПУС (Trans-European Mobility Programme for University Studies), передані університетом Хільдесхайм, Німеччина.


   Відповідно до Національної стратегії розвитку освіти України до 2021 року, участь в освітній програмі Європейського Союзу - Темпус, визначено одним із пріоритетних завдань розвитку міжнародної співпраці.

  

   Програма Темпус фінансує міжуніверситетську співпрацю в сфері розробки та вдосконалення навчальних програм, управління університетами, взаємодії науковців та громадянського суспільства, партнерство освіти і бізнесу, а також структурні реформи в сфері вищої освіти. Програма Темпус (Tempus – Trans-European Mobility Programme for University Studies) сприяє встановленню і зміцненню співпраці в сфері вищої освіти між країнами-членами ЄС та країнами-партнерами. В основу програми покладено усвідомлення важливої ролі вищих навчальних закладів в процесі соціального, економічного та культурного розвитку.
   Відкритий перегляд літератури розгорнуто в читальному залі 7 -го поверху.