НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

До уваги науковців!
Літня серія вебінарів по ефективному використанню Web of Science
Три вебінари. 19-21 червня. Всі починаються о 1615.
Безкоштовно. Сертифікати не передбачено.

Тривалість до 1 години, українською мовою, необхідна попередня реєстрація.


   19 червня 2018 16:15
   Тема: Можливості платформи Web of Science для науковця.
   Тези: Базові та розширені можливості пошуку наукової літератури. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах.
   Отримання повного тексту можливості Kopernio. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
   Реєстрація



   20 червня 2018 16:15
   Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень.
   Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання як не стати їхньої жертвою. Як перевірити куди мене запросили публікуватися?
   Реєстрація



   21 червня 2018 16:15
   Тема: Аналіз публікаційної діяльності установи і науковця
   Тези: Публікаційна активність установи: ідентифікація робіт, профіль організації, оцінка. Підготовка статистики установи для участі у конкурсі МОН на отримання доступу до Web of Science. Авторській ідентифікатор ResearcherID: створення, наповнення, редагування, використання
   Реєстрація


   У третьому вебінарі буде інструкція як вибрати статті певної установи за певний проміжок часу, що запитують при подачі заявки на конкурс для отримання доступу до платформи Web of Science.

   На вказану під час реєстрації електронну пошту надійде запрошення за яким необхідно перейти за 5-10 хвилин до початку вебінара, налаштування звуку можна переглянути https://goo.gl/p6A3sv
   Операційна система ХР не підтримується – знайдіть можливість долучитися до вебінару з відповідного пристрою, що дає можливість прослухали звук.

   Зверніть увагу! З 19 червня також заплановано серії вебінарів російською мовою за участь у яких є можливість отримати сертифікат. Розклад за посиланням: http://info.clarivate.com/rcis_webinars_schedule