НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

До уваги науковців!
Серія вебінарів про можливості платформи Web of Science
Три вебінари. 23-25 жовтня. Всі починаються о 1615.
Безкоштовно. Сертифікати не передбачено.
Необхідна попередня реєстрація за відповідними посиланями.


   23 жовтня 2018 16:15
   Тема: Можливості платформи Web of Science для наукової та освітньої діяльності
   Тези: Пошуку наукової літератури. Можливі типи і особливості видів пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, можливості пошуку у пристатейній літературі та схожих записах. Отримання повного тексту, відкритий доступ його різновиди та Kopernio. Наукометричні показники та їхнє коректне застосування. Оцінка обраної вибірки, визначання найцитованіших робіт, тематик, лідерів певної галузі, можливостей грантової підтримки, автоматичні публікаційні звіти, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
   Реєстрація



   24 жовтня 2018 16:15
   Тема: Стратегія публікації результатів наукових досліджень. Оцінка та підбір журналів у Web of Science
   Тези: Мета публікації. Ідентифікатори якісного наукового видання, журнали традиційного та відкритого доступу, вартість публікації. Підбір видання для публікації. Оформлення рукопису за необхідним форматом. Публікаційний процес. Розрахунок і особливості застосування імпакт-фактору, квартилю. Оновлений Journal Citation Reports додаткові функції. Як впізнати і не потрапити до хижацьких видань. Перевірка індексації видання у Web of Science?
   Реєстрація



   25 жовтня 2018 16:15
   Тема: Презентація результатів наукової діяльності автора та установи
   Тези: Пошук доробку науковця у Web of Science, складнощі, що можуть виникнути, і шляхи подолання. Авторській ідентифікатор ResearcherID: мета, можливості, створення, наповнення, редагування, Оцінка робіт, автоматичне створення звітів з публікаційної діяльності науковця /довільної групи вчених і коректна їхня оцінка. Профіль установи.
   Реєстрація


   NB! На вказану під час реєстрації електронну пошту надійде запрошення за яким необхідно перейти за 5-10 хвилин до початку вебінара, налаштування звуку можна переглянути https://goo.gl/p6A3sv Операційна система ХР не підтримується – знайдіть можливість долучитися до вебінару з відповідного пристрою, що дає можливість прослухали звук.


   Зверніть увагу! Серія вебінарів російською, розклад за посиланням https://clarivate.ru/webinars. Слухачам даних серій передбачено сертифікат учасника.