НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

До уваги науковців!
Вебінари про відомі та нові можливості платформи Web of Science
Три вебінари. 24-26 квітня. Всі починаються о 16-15.
Безкоштовно. Сертифікати не передбачено.

Варіанти участі:
1. Самостійний перегляд. Необхідна попередня реєстрація.
2. Перегляд у науковій бібліотеці університету (6 поверх).

24 квітня 2018 16:15
Тема: Все про ResearcherID: створення, підтримання, використання
Тези: Авторській ідентифікатор ResearcherID. Як створити, додати публікації, які типи документів можна додавати, що дозволяє визначати, як підтримувати в актуальному стані, як можна використовувати.
Реєстрація

25 квітня 2018 16:15
Тема: Пошук і аналіз наукової літератури в Web of Science
Тези: Базові та розширені можливості пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах.
Отримання пового тексту можливості Kopernio. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
Реєстрація

26 квітня 2018 16:15
Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень
Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання як не стати їхньої жертвою. Як перевірити куди мене запросили публікуватися?
Реєстрація

Зверніть увагу! 23-27 квітня також будуть проходити серії вебінарів російською мовою. Вебінари безкоштовні та передбачають отримання сертифікатів. Розклад вебінарів, попередня реєстрація за посиланням http://info.clarivate.com/rcis_webinars_schedule.