НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

28 квітня – Всесвітній день охорони праці


   Цьогоріч за рекомендацією Міжнародної організації праці (МОП) Україна відзначатиме День охорони праці під гаслом "Захищене і здорове покоління".
   За даними МОП, у світі 541 мільйон молодих працівників віком 15-24 років. В Україні до даної вікової групи належить майже кожен третій працюючий, що становить понад 1 мільйон наших громадян. Важливим завданням  сьогодення є збереження молодого покоління як безцінного потенціалу для майбутнього становлення ефективної і сильної держави. Реформи освіти та охорони здоров’я, децентралізація влади, розв’язання економічних проблем мають забезпечити гідні умови праці для молодих працівників.
   З 23 по 27 квітня запрошуємо усіх бажаючих до наукової бібліотеки (читальна зала, 7 пов.). Ви матимете змогу ознайомитися з монографіями, підручниками, методичними посібниками, нормативно-правовою літературою з охорони праці, переглянути виставку фахових періодичних видань, отримати індивідуальні консультації з пошуку необхідної інформації в Електронному каталозі, Електронній бібліотеці та базі даних "ЛЕОНОРМ-ІНФОРМ".