НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

До уваги науковців!

Вебінари про можливості платформи Web of Science та інших ресурсів компанії Clarivate Analytics для наукової діяльності.
(друга у 2018 році серія вебінарів).
Три вебінари. 12-14 березня. Всі починаються о 16-15. Безкоштовно.

   Для участі необхідна попередня реєстрація. Після якої на вказану вами електронну скриньку прийде лист з посиланням за яким необхідно перейти за 5-10 хвилин до початку. Операційні системи нижче ХР не підтримуються програмою Webex, знайдіть комп’ютер з достатнім програмним забезпеченням та колонками або виводом звуку заздалегідь Якщо ви розпочинаєте знайомство з ресурсами Web of Science бажано планувати участь у всіх трьох заходах оскільки інформація пов’язана і не повторюється, реєстрація потрібна на кожен захід окремо.

   12 березня 2018 16:15
   Тема: Пошук і аналіз наукової літератури у Web of Science
   Тези: Базові та розширені можливості пошуку. Використання фільтрів і тегів для отримання необхідних даних, аналіз пристатейної літератури та схожих записів. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, індекс Гірша, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
   Реєстрація:
   https://goo.gl/XMYkXj

   13 березня 2018 16:15
   Тема: Публікація результатів власних досліджень. На що звернути увагу при доборі видання та написанні статті.
   Тези: Підбір і оцінка видання для публікації. Імпакт-фактор, квартиль та інші показники в Journal Citation Reports. Вартість публікаціі. Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Оформлення переліку літератури за форматом обраного видання EndNote on-line. Де перевірити чи індексується видання в Web of Science і як не стати жертвою хижацького видання.
   Реєстрація:
   https://goo.gl/USYAqn

   14 березня 2018 16:15
   Тема: Збереження та презентація наукового доробку вченого, лабораторії, установи.
   Тези: Складнощі у пошуку і аналізу здобутків науковця та установи. Авторські профілі ResearcherID та ORCID, створення та підтримка в актуальному стані. Створення та доповнення профіль організації в Web of Sciencе. Аналіз досягнень установи. Генерування звіту за публікаціями що проіндексовано у Web of Science Core Collection довільної групи науковців.
   Реєстрація:
   https://goo.gl/qRMJ1w

   Вибрані частини вебінарів можна переглянути на youtube Clarivate Analytics Українською https://goo.gl/4K1q4T
   Додаткова інформація на сторінці фейсбук https://www.facebook.com/WoS.Ukraianin/