НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

   В книгозбірні, в рамках програми "Молодий спеціаліст ХХІ століття", пройшов цикл заходів "Дні кар'єри" для студентів-випускників економічних, гуманітарних та інженерних спеціальностей, яких хвилюють питання працевлаштування та управління своєю кар'єрою. Організаторами "Днів кар'єри" виступили наукова бібліотека, Центр планування кар'єри та інститути Хмельницького національного університету. Гостей та учасників заходів вітали проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професор Войнаренко М.П., директор наукової бібліотеки ХНУ Айвазян О.Б. У "Днях кар'єри" брали участь помічник прокурора Хмельницької області з питань захисту прав і обов'язків неповнолітніх, радник юстиції Монастирський П.М., головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Хмельницького міського центру зайнятості Матвієнко О.І. та колишні випускники університету, які досягли певних успіхів у своїй професійній діяльності.
   Своїм досвідом успішного кар'єрного росту поділилися: заслужений працівник народної освіти України, д.т.н., академік, радник ректора Сілін Р.І.; проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків, к.т.н., професор Йохна М.А.; доцент кафедри менеджменту, к.е.н. Новікова О.С.; начальник відділу екологічного контролю та радіаційної безпеки ДЕІ в Хмельницькій області Дідух В.І.
   Косіюк М.М., начальник управління комплектування контингенту студентів та працевлаштування випускників, підкреслив, що проблема працевлаштування випускників університету надзвичайно актуальна і постійно перебуває в центрі уваги ректорату. В рамках заходу відбулась презентація Центру планування кар'єри Хмельницького національного університету. Директори інститутів к.е.н. Бондаренко М.І., к.т.н.Третько В.В., к.т.н. Драпак Г.М. побажали майбутнім фахівцям успіхів та висловили впевненість, що кожний випускник університету отримає гарну, престижну роботу. Студенти відповідали на питання бліц-анкети та знайомилися з книжковими виставками "Кар'єра - стратегія успіху" та "Наукові праці викладачів університету".