Наукова бібліотека Хмельницького національного університету


ОСНОВНІ НОВОВВЕДЕННЯ СИСТЕМ ЛІГА:ЗАКОН


ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ:

"ВІДОМОСТІ бухгалтера"
   Перше щоденне електронне бухгалтерське видання, представлене в рамках правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Видання є зручним помічником, що зверне увагу бухгалтера на головне й актуальне сьогодні; розповість найважливіші останні новини, а також познайомить із авторськими аналітичними матеріалами на злободенні бухгалтерські теми, написані спеціально для цього видання.
"Правовий АСПЕКТ"
   Єдине в Україні видання, один з аналітичних ресурсів систем ЛІГА:ЗАКОН, у якому оперативно аналізуються події в правовому полі України й суспільно-політичному житті України з точки зору їх впливу на діяльність українських компаній.
СІМЕЙСТВО РЕСУРСІВ СИТУАЦІЇ : Ситуації для бізнесу; Ситуації для бухгалтера
   Сімейство ресурсів Ситуації - це інструмент аналізу, що дозволяє найкоротшим шляхом підійти до спеціально відібраних документів або аналітичних матеріалів, які регламентують або аналізують правовідносини, що цікавлять користувача.
    Ситуації
не відповідають на конкретні питання користувача, а максимально близько підводять його до профільних документів, що дає можливість швидко знаходити для себе потрібну інформацію.
    Принципово новим у роботі із сімейством ресурсів Ситуації є можливість одержувати не документи цілком, а виходити на фрагменти текстів, віднесені до шуканої користувачем ситуації. Таким чином, підсумком пошуку, тобто відповіддю на запит є конкретні правові норми, а не документи, як це було раніше.
    Відмінністю цих ресурсів є тематична спрямованість представлених ситуацій і види інформації, що використовуються при створенні спеціалізованих добірок.
КОМЕНТОВАНІ КОДЕКСИ
"Енциклопедія бухгалтера"
   
Унікальний ресурс, що є платформою базових знань з усіх основних тем бухгалтерського напрямку.
ЗВОРОТНІ ЗВ'ЯЗКИ
   Це унікальна інструментальна можливість, що дозволить вам при роботі з текстами документів систем ЛІГА:ЗАКОН одержувати переліки всіх документів, що посилаються на поточний текст: для кожного абзацу окремо й для тексту документа в цілому.
Ласкаво просимо в системи ЛІГА:ЗАКОН
    Ласкаво просимо в системи ЛІГА:ЗАКОН є стартовим вікном комплексних інформаційно-правових систем (крім Бізнеса). Файл формується з найцікавіших аналітичних матеріалів систем - "Правового АСПЕКТУ", "ВІДОМОСТЕЙ бухгалтера", Моніторингу законодавства й ін. Також із цього стартового вікна легко можна перейти в різноманітні ресурси систем або ознайомитися з інформаційними матеріалами, представленими компанією "ЛІГА ЗАКОН".
Уроки ЛІГА:ЗАКОН
   Уроки ЛІГА:ЗАКОН розкажуть, як оптимально зручно можна скористатися пошуком інформації; як працювати зі списками вже знайдених документів; які є можливості при роботі з документами, а також дадуть багато інших практичних рад, які тепер завжди будуть "під рукою". Крім цього, у ресурсі представлені матеріали, що висвітлюють питання специфіки створення й супроводу окремих ресурсів.
КАЛЬКУЛЯТОР ІНДЕКСАЦІЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ
    Цей інструмент призначений як для бухгалтерів, які можуть значно спростити собі процес розрахунку індексації, так і для працівників, що бажають самостійно визначити належну їм заробітну плату з урахуванням суми індексації.
КАЛЬКУЛЯТОР ШТРАФІВ
    Можливість експорту результатів з КАЛЬКУЛЯТОРА ШТРАФІВ у вигляді таблиці
    + У калькулятор штрафів додана кнопка Методика розрахунків. Формально - це посилання на тему HELP: калькулятор підрахунку заборгованості й штрафних санкцій, де додана методика розрахунків. Тепер ви маєте можливість не тільки розрахувати, але й ознайомитися із чинними правилами і методиками розрахунків.
ІСТОРІЯ ВІДКРИТТЯ ОСТАННІХ 10-ТИ ДОКУМЕНТІВ
   Зберігається список з останніх 10 унікальних документів, що відкривалися. Даний список зберігається при завершенні сеансу роботи із системою й буде доступним при наступному запуску.
    Режими ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА ДОКУМЕНТА, ГРАФІЧНІ ЗВ'ЯЗКИ ДОКУМЕНТА, ГРАФІЧНІ ЗВ'ЯЗКИ СПИСКУ ДОКУМЕНТІВ
    Інформаційна картка служить не тільки для відображення всіх існуючих реквізитів документа, а також за допомогою картки ви можете знайти: • Документи, що змінюють даний; • Документи, на які посилається даний; • Документи, які посилаються на даний.
Ресурс ТИПОВІ ДОГОВОРИ Й ШАБЛОНИ
   Типові договори й шаблони - це систематизовані посилання на нормативні документи, якими затверджені різні типові документи й шаблони (устави, договори, акти й ін.).