"...серцем кожного університету є гарна бібліотека"

   27 травня бібліотека приймала поважних гостей- міністра освіти і науки України С. Ніколаєнка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Гладуняка І.В., голову обласної ради Овчарука А.О. Ректор університету проф. М.Є. Скиба презентував бібліотеку як одну з кращих на Україні з питань запровадження новітніх інформаційних технологій, розповів про перспективу розширення бібліотечних площ для покращення обслуговування користувачів в автоматизованому режимі.
   Знайомлячись з умовами роботи читачів в університетській книгозбірні, міністр цікавився питаннями обсягу та стану фонду бібліотеки, повноти його відображення в Електронному каталозі. Увагу міністра привернули періодичні видання відділу гуманітарних знань, цікавився виданнями університету.
    Багато запитань викликала організація обслуговування користувачів із застосуванням інформаційних технологій, з цим докладно знайомили гостей заступник директора Айвазян О.Б., зав. відділом Драчук Р.В. Про наявність та використання електронних БД розповіла зав. інформаційно-бібліографічним відділом Бичко О.М. Наприкінці візиту С. Ніколаєнко зробив запис у книзі відгуків бібліотеки:
   "Глибоко переконаний , що серцем кожного університету є гарна бібліотека. Добре, що колектив Хмельницького національного університету має таку потужну бібліотеку. Бажаю колективу щастя й успіхів. З надією на світле майбутнє України. З повагою, С. Ніколаєнко."