НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ


   6 травня в конференц-залі наукової бібліотеки Хмельницького національного університету в рамках програми "Молодий спеціаліст ХХІ століття" відбулась презентація книг професорсько -викладацького складу інституту економіки та управління ХНУ, які поступили у фонди книгозбірні протягом 2008 року. Мета презентації - позиціонувати видання , які народилися в стінах нашого університету, їх авторів та залучити студентську аудиторію до наукових дискусій та процесу наукової творчості.
   К..е.н., завідувачка кафедри післядипломної економічної освіти, доцент кафедри економіки підприємства та підприємництва Косянчук Т.Ф., яка має в своєму науковому доробку понад 110 наукових публікацій та методичних розробок, поділилася з присутніми досвідом роботи над створенням навчального посібника "Економічна діагностика", який вона написала в співавторстві з науковцями університету Лук'яновою В.В., Майоровою Н.І. та Швид В.В.
   Уважно і зацікавлено слухали студенти та гості виступ к.е.н., доцента кафедри економіки підприємства та підприємництва Лук'янову В.В., яка презентувала свою монографію "Діагностика ризику діяльності підприємства" та навчальний посібник "Економічий ризик", написаний у співавторстві з старшим викладачем кафедри Головач Т.В.
   Студентка гр. МПд-05-2 Багас І.В. під час свого виступу відмітила актуальність тематики книг авторів, їх змістовність та чіткість викладення матеріалу.
   15 книг, серед яких 3 монографії, 9 навчальних посібників та 3 конспекти лекцій з економічних знань 22 науковців інституту економіки та управління ХНУ позиціонувала книжкова виставка "До вершин економічних знань - з працями викладачів університету", з якою ознайомила присутніх вчений секретар наукової бібліотеки ХНУ Великосельська О.М.