Відповідь на запитання

Кількість запитів: 1

> Доброго дня!!!! Допоможіть будь ласка знайти курсову роботу на тему: Розвиток ресторанно-готельної галузі в Україні та у світі. Дякую!!!

1.


Як побудований ресторанний бізнес [Текст] // Галицькі контракти. – 2007. – №49. – С. 54-56.

2.
64
Р43
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002. – 170с.

3.


Амброзевич, Т. Класифікація збутової діяльності в ресторанному господарстві та формування стандартів [Текст] / Т. Амброзевич // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2008. – №4. – С. 70-79.

4.
338.48
А87
Архіпов, В.В. Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов. – 2-ге вид., перероб. та доп. – К. : ЦУЛ, 2010. – 280с.

5.
64
А87
Архіпов, В.В. Ресторанна справа : асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – 2-ге вид. – К. : ЦУЛ, 2008. – 384с. – [Рекомендовано МОН України].

6.


Ахмедов, Н.А. Маркетинг ресторанных услуг [Текст] / Н. А. Ахмедов, П. Б. Карпушенко // Маркетинг в России и за рубежом. – 2004. – №3. – С. 41-51. – [Маркетинг в непроизводственной сфере].

7.
657
Б91
Бургонова, Г.Н. Гостиничный и туристический бизнес [Текст] : учеб. пособ. / Г. Н. Бургонова, Н. А. Каморджанова. – М. : Финансы и статистика, 2000. – 352с.

8.


Васильева, Н. КРЕМнистый путь [Текст] / Н. Васильева // Бизнес. – 2007. – №21. – С. 129-133. – [Ресторанный бизнес. Кафе-кондитеркие].

9.


Гамоля, Н. Апетитний бізнес [Текст] / Н. Гамоля // Галицькі контракти. – 2004. – №7. – С. 34-35. – [Ресторанний бізнес ].

10.


Дубодєлова, А.В. Система управління якістю готельних послуг: методологічні аспекти [Текст] / А. В. Дубодєлова // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – №18 (611). – С. 130-134.


11.
338.48
З-91
Зубар, Н.М. Логістика у ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. – К. : ЦУЛ, 2010. – 312с. 


12.


Колесник, Ю. Пражская история [Текст] / Ю. Колесник // Управление компанией (укр.изд.). – 2008. – №3. – С. 28-32. – [Опыт выхода на зарубежный ресторанный рынок].

13.


Крапива, С. Вместо жительства [Текст] / С. Крапива // Бизнес. – 2006. – №7. – С. 92-95. – [Гостиничный бизнес].

14.


Мазараки, А. Тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні [Текст] / А. Мазараки, Г. П`ятницька // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2004. – №2. – С. 5-15.

15.


Мунін, Г. Перспективи розвитку готельного бізнесу в Києві [Текст] / Г. Мунін // Економіст. – 2001. – №1. – С.62-64.

16.
338.46
Ф84
Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, А. С. Артеменко, Ю. В. Кошиль за ред.: Л.С. Трофименко, О.О. Гаца. – К. : Кондор, 2008. – 370с. – [Затверджено МОН України].

17.
338.46
М50
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, Х. Й. Роглєв, С. І. Руденко під заг. ред.: М.М. Поплавського, О.О. Гаца. – К. : Кондор, 2008. – 460с. – [Затверджено МОН України].

18.
338.46
Н59
Нечаюк, Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – К. : ЦНЛ, 2006. – 348с. – [Рекомендовано МОН України].

19.


Опанащук, Ю. Методичні засади дослідження якості готельних послуг [Текст] / Ю. Опанащук // Підприємництво, господарство і право. – 2008. – №10. – С. 180-181.

20.


П`ятницька, Г. Розвиток підприємництва в ресторанному господарстві України [Текст] / Г. П`ятницька // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2007. – №4. – С. 80-89.

21.


П`ятницька, Г. Сучасні проблеми інноваційного розвитку ресторанного господарства України [Текст] / Г. П`ятницька, О. Григоренко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2005. – №1. – С. 5-12.

22.


П`ятницька, Н. Моделювання оцінки конкурентоспроможності ресторанів [Текст] / Н. П`ятницька, А. Расулова // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2006. – №6. – С. 28-33.

23.


Пашкеев, С. Кухонный бизнес [Текст] / С. Пашкеев // Бизнес. – 2007. – №1-2. – С. 84-87. – [Первая хозяйка Америки Марта Стюарт (ресторанный бизнес)].

24.


Підлипний, Ю. Аналіз ключових компетенцій у готельному бізнесі [Текст] / Ю. Підлипний, Р. Підлипна // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2007. – №2. – С. 48-52.

25.


Попова, О. Низкие истины [Текст] / О. Попова // Бизнес. – 2007. – №50. – С. 157-160. – [Ресторанный бизнес].

26.


Попова, О. Высотная болезнь [Текст] / О. Попова // Бизнес. – 2008. – №10. – С. 122-123. – [Ресторанный рынок].

27.


Попова, О. All exclusive [Текст] / О. Попова // Бизнес. – 2008. – №10. – C. 124-126. – [Элитные рестораны].

28.


Савченко, Т. Ефективність реінжинірингу бізнес-процесів закладів ресторанного бізнесу [Текст] / Т. Савченко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2007. – №2. – С. 43-47.

29.


Столярчук, П. Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] / П. Столярчук, Н. Сусол, Л. Сопільник // Вимірювальна техніка та метрологія. – 2007. – №67. – С. 123-129.

30.


Сусол, Н. Ресторанні послуги: структура факторів якості [Текст] / Н. Сусол // Стандартизація сертифікація якість. – 2005. – №4. – С. 63-66.

31.


Сушальська, Т. Кейтеринг: нові можливості ресторанного бізнесу [Текст] / Т. Сушальська // Бухгалтерія. – 2008. – №21. – С. 47-51. – [Виїзне ресторанне обслуговування].

32.


Сушальська, Т. Піцу замовляли? (продаж ресторанної продукції з доставкою додому) [Текст] / Т. Сушальська // Бухгалтерія. – 2010. – №27. – С. 60-61.

33.


Сырчина, М. Ресторанное отрочество [Текст] / М. Сырчина // Компаньон. – 2005. – №47. – С. 16-19. – [Ресторанный бизнес в Украине].

34.


Тупкало, В. Стратегія розвитку готельного бізнесу в Україні [Текст] / В. Тупкало, Г. Вітавська // Економіка та держава. – 2007. – №4. – С. 43-44.

35.


Уніят, А. Перспективи розвитку ринку готельних послуг в Україні: світовий досвід та вітчизняна практика [Текст] / А. Уніят, О. Альховіцька // Вісник Тернопільської академії народного господарства. – 2005. – №5-2. – С. 257-265.


Додатково радимо Вам звернутись до БД “Електронний каталог” на сайті НБ ХНУ- рубрика “Готельний бізнес,” ``Ресторанний бізнес``