Відповідь на запитання

Кількість запитів: 1

> Допоможіть знайти літературу на тему: Управління виробничими запасами підприємств харчової промисловості



1.
Бондаренко О. Організаційні моделі управління запасами промислових і торговельних підприємств// Економіка та держава.- 2006.- №8.- С. 50-53.

2.
Бондаренко О. Сучасні моделі управління виробничими та збутовими запасами// Економіка та держава.- 2005.- №3.- С. 16-21

3. Борщевський П. Харчова промисловість України: сучасні тенденції та перспективи розвитку/ П.Борщевський, М.Сичевський, В.Троян// Економіка України.- 2003.- №8.- С.45-49.

4. 658.5.012.32
В19 Василенко В.О. Виробничий (операційний) менеджмент: Навчальний посiбник/ В.О.Василенко, Т.І.Ткаченко.- К.: ЦУЛ, 2003.- 532с

5. 658.7/.8
Г13 Гаджинский А.М. Логистика: Учебник.- М.: Маркетинг, 1998.- 228с.

6. 658.5.012.32
Г27 Гевко І.Б. Операційний менеджмент: Навчальний посібник.- К.: Кондор, 2005.- 228с.-

7.
Горилей О. Запасы в норме// Компаньон.- 2003.- №48.- С. 34-38.- [Эффективное управление запасами].

8.
Грязев А.В. Моделирование процесса управления запасами// Машиностроитель.- 2005.- №5.- С.7-9.

9. 658.5.012.32
Г98 Гэлловэй Л. Операционный менеджмент. Принципы и практика.- М.: Питер, 2001.- 320с.: ил.- (Теория и практика менеджмента)

10.
Дарманська Г. Управління матеріальними потоками підприємства/ Г.Дарманська, Т.Литвинчук// Вісник Технологічного університету Поділля. (Хмельницький національний університет).Економічні науки.- 2004.- №6.- С.123-126.- [Проведено дослідження методів створення оптимальної величини запасів, виявлення проблемних питань відносно величини та вартості запасів, розроблення заходів, спрямованих на поліпшення управління матеріальними потоками підприємства.].

11. 338.22
Д20 Дарманська Г.О. Удосконалення економічного механізму підготовки управлінських рішень (на прикладі підриємств харч. пром-сті): Автореф.дис-ції на здобуття наук.ступеня к.е.н.Спец.08.06.01-ек-ка підпр.і орган.вироб-ва.- Хмельницький: ТУП, 1997.- 16с.

12. 338.22
Д20 Дарманська Г.О. Удосконалення економічного механізму підготовки управлінських рішень(на прикладі підприємств харчової промисловості): Дис-ція на здобуття наук.ступеня к.е.н.Спец.08.06.01-ек-ка підприємства і організ.виробництва.- Хмельницький: ТУП, 1997.- 192с.

13. Жихарев Ю. Стабільність і якість// Харчова і переробна промисловість.- 2003.- №6.- С.3-5 харчова промисловість України

14. 330.4
И88 Исследование операций в экономике: Учебное пособие/ Под ред. Н.Ш.Кремера.- М.: ЮНИТИ, 2000.- 407с

15. 658
К26 Карпенко Л.М. Економічний механізм підвищення прибутку підприємств харчової промисловості: Автореф. дисертації на здобуття наук. ступеня к.е.н. Спец. 08.06.01-ек-ка, організація і управління підприємствами.- Одеса: Одеський держ. економічний ун-т, 2004.- 21с

16.
Ковальчук І. Управління запасами у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств/ І.Ковальчук, Т.Косарева// Економіка АПКЕкономіка АПК.- 2005.- №7.- С. 86-94

17.
Козаченко И. Мобильные резервы// Компаньон.- 2003.- №48.- С. 28-32.- [Практический опыт построения действенной системы управления запасами с минимальными затратами на примере КФ "Лагода"].

18.
Кузнецова М. Тенденции и закономерности управления запасами// Проблемы теории и практики управления.- 2006.- №11.- С. 63-71.

19. 657
Л46 Лень В.С. Управлінський облік: Навчальний посібник.- К.: Знання-Прес, 2003.- 287с.- (Вища освіта XXI століття)

20. 338.45
Л63 Лиськов В.В. Формування ефективної структури.- К.: Ін-т економіки НАН України, 2000.- 210с.

21.
Литвинчук Т.В. До питання управління запасами/ Т.В.Литвинчук, Ю.П.Красуцька// Вісник Хмельницького національного університету.Економічні науки.- 2006.- №2,Т.2.- С. 98-12.

22.
Литвинчук Т.В. Підходи до оперативного управління виробничими запасами// Вісник Технологічного університету Поділля. Соціально-гуманітарні науки.- 2001.- №6.- С.182-186.

23.
Лобов С.П. Система управления запасами предприятия// Економіка. Фінанси. Право.- 2003.- №7.- С. 18-22

24. 658.7/.8
Л69 Логистика.- 2-е изд., перераб. и доп.- М.: ИНФРА-М, 2000.- 352с.

25. 330.341.1
М13 Мазур И.И. Управление проектами: Учебн. пособие/ И.И.Мазур, В.Д.Шапиро, Н.Г.Ольдерогге.- М.: Омега-Л, 2004.- 664с.- (Современное бизнес-образование).-

26.
Маргасова В.Г. Комплексна оцінка впливу системи управління оборотним капіталом на фінансовий стан підприємств харчової промисловості// Актуальні проблеми економіки.- 2006.- №6.- С. 47-52.

27.
Маргасова В.Г. Оцінка діючої системи управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості Чернігівського регіону// Актуальні проблеми економіки.- 2006.- №9.- С. 75-83.

28. 658.14/.17
М25 Маргасова В.Г. Управління оборотним капіталом та оцінка його впливу на фінансовий стан підприємств (на базі харчової промисловості Чернігівського регіону): Автореф. дисертації на здобуття наук. ступеня к.е.н. Спец.08.04.01-фінанси, грошовий обіг і кредит.- Ірпінь: Нац-на академія держ. податкової служби України, 2005.- 19с

29.
Мокін Б.І. Управління запасами на основі нечіткої логіки/ Б.І.Мокін, О.П.Ротштейн, І.Ф.Острий// Вісник Вінницького політехнічного інституту.- 2002.- №6.- С.12-19

30.
Непорожній Ю.О. Проектування організаційних структур управління підприємствами харчової промисловості// Економіка та підприємництвоДержава та регіони.- 2006.- №5.- С. 221-225.

31. 658.7/.8
О-50 Окландер М.А. Промислова логістика: Навч. посібник/ М.А.Окландер, О.П.Хромов.- К.: ЦНЛ, 2004.- 222с.-

32. 338(4/.9)
О-64 Организация производства на промышленных предприятиях США/ Общ. ред. и вступ. ст. Хейнмана С.А.- М.: Прогресс, 1969.- 416с

33. 338.43
О-74 Осіпов П.В. Методологія управління виробничим потенціалом харчової промисловості: Автореф. дисертації на здобуття наук. ступеня д.е.н. Спец.08.07.01-економіка промисловості.- Одеса: Ін-т проблем ринку та економічно-екологічних досліджень, 2004.- 30с

34.
Пестрецова О. Складские задачи// Office.- 2003.- №4.- С.24-27.- [Правильное управление запасами влияет на благосостояние и финансовую устойчивость предприятия].

35. 338.242
П91 Пушкар Р.М. Менеджмент: теорія та практика: Підручник/ Р.М.Пушкар, Н.П.Тарнавська.- Тернопіль: Карт-бланш, 2003.- 490с

36. 330.322
Р36 Реклізон А.А. Шляхи реформування та інвестування харчової та переробної промисловості України в період переходу до ринкової економіки: Автореф.дис-ції на здобуття наук.ступеня к.е.н.Спец.08.07.01-економіка промисловості.- Одеса: Ін-т проблем ринку та економіко-екологічних досліджень, 2000.- 17с.

37. 658.14/.17
С13 Савчук В.П. Финансовый менеджмент предприятий: прикладные вопросы с анализом деловых ситуаций: Учебное пособие.- К.: Максимум, 2001.- 600с.- [+ дискета]

38. 65
С44 Скоробогатова В.В. Управління економічною стійкістю підприємств борошномельної промисловості: Автореф. дисертації на здобуття наук. ступеня к.е.н. Спец.08.06.01-ек-ка, організація і управління підприємством.- Сімферополь: Таврійський нац-ний ун-т ім. В.І. Вернадського, 2004.- 18с

39.
Смирнов И. Эффективное управление запасами// Новый маркетинг.- 2003.- №5.- С. 46-49.- [Плюсы и минусы централизованной и децентрализованной систем дистрибуции].

40.
Терновий Р.П. Методика побудови моделі управління запасами на підприємстві// Вісник Хмельницького національного університету.Економічні науки.- 2005.- №4,Ч.2,Т.1.- С. 137-140.

41.
Федоренко В.Г. Фондовий ринок і управління підприємствами харчової промисловості в умовах приватизації/ В.Г.Федоренко, Т.В.Гаврилова// Інвестиції : практика та досвід.- 2002.- №19.- С. 25-28.

42. 65.012
Ф59 Фінансовий аналіз: техніка розрахунків та моделювання економічних ситуацій: Навчальний посiбник/ І.В.Алєксєєв, А.С.Мороз, Є.М.Романів, І.Б.Хома.- Львів: Бескид-Біт, 2003.- 152с

43. 658
Ч-75 Чорний Р.С. Організаційно-економічні механізми розвитку підприємств харчової промисловості: Автореф. дисертації на здобуття наук. ступеня к.е.н. Спец. 08.06.01-ек-ка, організація і управління підприємствами.- Львів: Ін-т регіональних досліджень, 2004.- 18с

44.
Шевченко А.А. Аналіз сучасного економічного стану підприємств харчової та переробної промисловості/ А.А.Шевченко, І.Богуцька// Наукові записки.- 2003.- №2,вип.12.- С. 57-59.

45.
Щиборщ К.В. Управление запасами на промышленном предприятии// Технология машиностроения.- 2003.- №5.- С.75-81

46.
Юрик Я.Ю. Концепція формування економічного механізму розвитку харчової промисловості України// Проблеми науки.- 2005.- №2.- С. 33-40.- [механізм економічного регулювання пріоритетного розвитку виробництва харчових продуктів для дітей].

47.
Ясько А.Г. Формування концепції вибору та управління стратегією диверсифікації підприємства харчової та переробної промисловості// Актуальні проблеми економіки.- 2006.- №7.- С. 134-141.

48. http://www.dis.ru/manag/arhiv/1999/1/9.html

49. http://www.refineua.com.ru/pageid-3511-1.html

50. http://refsbank.info/moreinfo.php?diplomID=603