НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

"Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра..."

До Дня захисника України,
Дня Українського козацтва,
Дня Покрови Пресвятої Богородиці
та Дня Хмельницького національного університету


   14 жовтня, на Покрову Пресвятої Богородиці, українці відзначають День Українського козацтва, День захисника України. У цей день 54-ту річницю від дня створення святкує Хмельницький національний університет.
   Напередодні цих визначних свят у науковій бібліотеці пройшли уроки патріотичного виховання "Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра...", "Ми з України — козацького роду" та урок краєзнавства "Хмельницький національний університет — шлях до визнання", на які завітали студенти-першокурсники факультету економіки і управління та гуманітарно-педагогічного факультету.


 
 
 

   Привернули увагу читачів і книжково-ілюстративні виставки, які розгорнуті в читальних залах бібліотеки: "За Україну, за її долю, за честь і волю", "Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра...", "Хмельницький національний університет — шлях до визнання", "До вершин знань — з науковими працями викладачів Хмельницького національного університету" та ін.
   Запрошуємо переглянути на сайті книгозбірні віртуальні виставки: "Виставка-презентація видань викладачів ХНУ за 2015 рік", "Життєвий шлях і творчі висоти вченого" (до 85-річчя від дня народження доктора технічних наук, професора Р.І. Сіліна)