НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

ДО 85 - РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ РАДОМИРА ІВАНОВИЧА СІЛІНА

   Запрошуємо переглянути в читальному залі 7 - го поверху наукової бібліотеки розгорнуту книжкову виставку "ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ" та віртуальну виставку "ЖИТТЄВИЙ ШЛЯХ І ТВОРЧІ ВИСОТИ ВЧЕНОГО", присвячені ювілею заслуженого працівника народної освіти України, ректора інституту, університету (1974-2001), доктора технічних наук, професора Хмельницького національного університету, академіка Академії інженерних наук України, Української технологічної академії та Української Академії триботехніки СІЛІНА РАДОМИРА ІВАНОВИЧА.


   На персональній книжковій виставці "ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ" представлені монографії та навчальні посібники, наукові праці, авторські свідоцтва, патенти на винаходи ювіляра, світлини, публікації про його наукову, педагогічну та управлінську діяльність.
   Радомир Іванович — Людина року (2000), Людина тисячоліття — увійшов у список 500 найвпливовіших людей планети, йому присвоєно звання "Почесний громадянин міста Хмельницького" (1999).
   Інформацію про науковий доробок Р.І.Сіліна див. також в БД: біобібліографічний покажчик "Доктори наук, професори Хмельницького національного університету" біобібліографічний покажчик "Радомир Іванович Сілін"